Oana Lovin, data afara de la Pandele TV dupa numai o luna. Ea incerca sa „trezeasca” neamul romanesc

news

Emisiunea pe care videochatista Oana Lovin o facea la Metropola TV, televiziune controlata de Florentin Pandele, a fost eliminata din grila dupa numai o luna de la lansare, anunta Pagina de Media.

„A venit un nou director de stiri (Dida Constantin n. red) care mi-a spus ca emisiunea este suspendata pentru ca se fac modificari”, a declarat Lovin pentru Pagina de Media.

Potrivit Oanei Lovin, contractul pe care l-a avut cu Metropola TV a fost pentru perioada 10 mai – 4 iunie, iar „acum vom discutam sa facem un alt proiect”: „Saptamana viitoare avem o sedinta in care vom discuta”.

Citeste si: Oana Lovin are de azi emisiune la miezul noptii la Pandele TV. Vrea sa „trezeasca” neamul romanesc

Lovin sustine ca acum lucreaza la departamentul stiri.

„Eu eram la departamentul de divertisment, acum sunt la stiri. Ajut cu tot ce tine de promovare cu partea de Facebook si cu subiecte pentru stiri”, a sustinut Lovin.

Lovin a avut in ultima vreme mai multe postari obscene pe Facebook legate de Clotilde Armand.

Metropola TV a fost infiintat de Consiliul Local Voluntari, functionarea sa fiind asigurata cu bani din bugetul localitatii, prin urmare cu bani publici.

Citeste si: Garcea va avea emisiune la televiziunea clanului Pandele-Firea. Va fi platit din bani publici pentru a face „educatie”

Oana Lovin s-a remarcat, alaturi de Codruta Cerva, prin numeroase scandaluri publice. Recent, ea a fost amendata cu 400 de lei si i s-a intocmai dosar penal in urma violentelor din fata Ministerului Sanatatii.

Pentru violentele din fata Ministerului Sanatatii, Lovin si Codruta Cerva risca inchisoare de la 3 luni la 5 ani sau amenda penala.

Politia Capitalei anunta, intr-un raspuns pentru aktual24.ro, ca activistele PSD Codruta Cerva si Oana Lovin s-au ales cu dosar penal „sub aspectul savarsirii infractiunii de lovire si alte violente” in urma agresiunile din data de 14 aprilie din fata Ministerului Sanatatii.

Mai mult despre:

Comentarii: