Oana Lovin, disperata ca a fost data in judecata de Clotilde Armand: „N-ai tu bani cata lume ma iubeste pe mine. Nimeni nu te haleste, Clocotildo!”

politica

Activista PSD Oana Lovin anunta ca a fost data in judecata de Clotilde Armand. Primarul Sectorului 1 ii cere activistei daune morale in valoare de 250.000 de lei pentru numeroasele injurii pe care le-a primit.

Intr-un live pe Facebook, Lovin a anuntat ca este data in judecata de Armand si a continuat sa o injure pe aceasta cu un limbaj suburban.

„Asuma-ti ca lumea nu te iubeste! Nici aia de la USR, vai de capul tau daca ai sti cum vorbesc despre tine! Nimeni, esti cea mai dispretuita. Nu te haleste nimeni! Fa, viata mea! Nimeni nu haleste, Clocotildo! N-ai tu bani cata lume ma iubeste pe mine”, a spus Lovin.

”Puteti sa ma bagati la puscarie. Eu nu cer scuze pentru ce am facut! Nu poti sa imi iei dreptul de a te dispretui! Mi-e scarba de tine, dar si de Kovesi! Pentru ce sa cer scuze? Ca te-am prins cu votul in sac? Pentru ce sa cer scuze? Ca nu va mai saturati de furat?!”, a mai spus Oana Lovin.

„Dar cine esti tu, fa? Esti CNA?”, s-a mai rastit Lovin, fost model de videochat, actuala vedeta la Romania TV.

Mai mult despre: ,

Comentarii: