Oana Pellea: „Am fost si voi fi in strada. Nimeni nu m-ar putea cumpara niciodata. Acest guvern este o rusine pentru Romania”

news

Actrita Oana Pellea anunta ca va fi in strada si miercuri seara, dupa ce marti noapte a stat, in frig, alaturi de peste 10.000 de protestatari.

„Am fost si voi fi in strada. Precizare: Nu beneficiez de nicio majorare de salariu. Nu sunt angajata la STAT din anul 1999. Sunt liber-profesionista. Aceasta majorare trebuia facuta acum 28 de ani. Acest Guvern nu a facut nimic extraordinar majorand salariile rusinoase ale actorilor. Si chiar daca as fi fost angajata si as fi beneficiat de o majorare fireasca a salariului…repet nu este cazul meu…

NIMENI NU M-AR PUTEA CUMPARA NICIODATA. DEMNITATEA,CINSTEA SI LIBERTATEA MEA NU SUNT DE VANZARE!

Nu toti putem fi cumparati cu un pumn de arginti! Acest Guvern este O RUSINE PENTRU ROMANIA! Asa ca …ne vedem in strada! Imi astept cu drag si alti colegi in strada”, transmite Oana Pellea pe pagina sa de Facebook.

Un nou protest, de mare amploare, este programat miercuri, de la ora 18.00, in fata sediului Guvernului, in Piata Victoriei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: