Oana Pellea: „Il votez pe Ciolos si daca nu candideaza”

politica

Cunoscuta actrita Oana Pellea isi manifesta sustinerea fata de Dacian Ciolos, impresionata fiind de discursul premierului sustinut in fata parlamentarilor. 

Oana Pellea a distribuit o postare a lui Cosmin Alexandru despre Ciolos, afirmand ca si ea gandeste la fel: „M-am hotarat. Io-l votez si daca nu candideaza”.

Dacian Ciolos a sustinut un discurs impresionant, luni, in Parlament, dupa ce a fost atacat populist de catre liderul PSD, Liviu Dragnea.

„S-au folosit aici cuvinte mari, inclusiv legate de patriotism, apropo de acest Guvern tehnocrat, care e vandut strainatatii, care lucreaza impotriva Romaniei, care nu da socoteala in fata Parlamentului. Sunt prezent in fata Parlamentului sa dau socoteala, la cateva zile dupa ce mi s-a solicitat aceasta. (…) Niciodata nu am refuzat o solicitare de a veni in fata dvs sa va spun ceea ce am facut.

(…) Pentru mine patriotismul nu inseamna discursuri sforaitoare si nu inseamna in primul rand declaratii. Pentru mine, om care sunt crescut la tara, patriotismul inseamna in primul rand bun simt, inseamna a nu minti, inseamna a-ti tine cuvantul si inseamna sa iti asumi ceea ce stii sa faci si nu mai mult. Nu sa faci promisiuni, ci sa fii lasat sa fii judecat dupa fapte.

Pentru mine asta inseamna patriotismul si nu am nevoie de lectii legat de patriotism. Nici eu nu dau lectii altora legat de acest lucru. Pentru mine patriotismul si tara sunt lucruri mult prea profunde pentru a veni cu ele sa le spun in piata publica pentru a castiga niste voturi. Nu asta ma intereseaza. Ma intereseaza sa pot sa privesc in ochi, cu fruntea sus, orice roman pentru perioada pe care mi-am asumat-o la guvernare, impreuna cu ceilalti”, a spus seful Guvernului.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: