Oana Pellea isi pune in cap infernala Antena 3: „Domnule Dacian Ciolos aveti tot respectul meu!”

news

Actrita Oana Pellea isi manifesta respectul fata de modul in care Dacian Ciolos s-a comportat in timpul interviului pe care l-a acordat lui Mihai Gadea la Antena 3. Ea isi atrage dusmania postului distribuind si un articol in care se vorbeste despre „profetii minciunii si urii de pe sticlele lui Dan Voiculescu”.

„Domnule Dacian Ciolos aveti tot respectul meu!”, a scris Oana Pellea, alaturi de un articol din Deutsche Welle in care este comentata prestatia premierului in studiourile Antena 3.

„Dar lectia pe care, generos, ne-a predat-o ‘fiul lui Soros’, in martea sa alba din mocirla Antenei 3, nu i-a pus la punct exemplar doar pe profetii minciunii si urii de pe sticlele lui Dan Voiculescu, gen Badea, Gadea si compania. Ci pe noi toti. Nu in ultimul rand pe intelectualii publici din turnurile de fildes ale Romaniei postcomuniste.

Pe cei grijulii sa nu cumva sa-si mai pateze vreodata mainile cu o pretinsa ‘rezistenta prin cultura’, pe modelul dascalilor lor rinocerizati in anii 30, ori pe exmplul celor cumparati de oligarhia mafiot-mediatica si de securismul capitalist al tranzitiei postceausiste.

Ce ne-a invatat Ciolos? Simplu. Ca isi iubeste tara fara mofturi. Si-anume toata, fara distinctie si fara segregarea ‘p..limii’ de destepti. Le recomand romanilor care-si iubesc tara sa faca la fel. Si sa actioneze in consecinta. Pentru ca, desi a escaladat din puteri proprii cele mai inalte pozitii ale ierarhiei statului roman si ale Uniunii Europene, acest premier, fost comisar al Comunitatii, e nu doar un demnitar. E, mai ales, un om. Unul lucid. Si cu majuscula”, scrie Petre M. Iancu pentru Deutsche Welle.

Citeste si: Dupa ce Dacian Ciolos a plecat, vitejii de la Antena 3 au lansat un potop de invective. Iata cum s-au straduit sa-i salveze onoarea lui Gadea

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: