Oana Pellea, la conventia nationala a partidului lui Ciolos: „Am renuntat la ideea de a pleca din tara”

news

Actrita Oana Pellea a afirmat, sambata, la Conventia Nationala a PLUS, ca isi doreste o tara educata, cinstita, „normala” si ca asteptarile tuturor de la reprezentantii formatiunii sunt „enorme”. „Aveti un fel de mission impossible, dar cu cat e mai imposibila misiunea, cu atat e mai nobila cauza”, a spus ea, adaugand ca in momente de criza oamenii insemnati se aduna. „Daca ati reusi sa fiti impreuna, daca ati reusi sa fim impreuna pentru binele acestei tari, cred ca ar fi pentru prima data in istorie cand un partid ar demonstra asta. Fara interese, fara orgolii, dar cu sacrificii pentru tara asta superba, care merita”, a afimat Oana Pellea.

Oana Pellea a spus ca a mers ca invitat la Conventia Nationala Plus, ea relatand o intamplare amuzanta de pe scena cu actorul George Constantin si reusind astfel sa destinda atmosfera, in contextul in care platforma pe care urma sa se voteze la conventie nu a functionat.

„Eu iubesc aceasta tara, asa cum o iubiti si dumneavoastra, si cred ca merita o soarta buna. (…) vreau sa traim cu totii intr-o tara normala, intr-o tara educata, intr-o tara cinstita. Vreau sa fim impreuna, asteptarile de la dvs ale tuturor sunt enorme. Aveti un fel de mission impossible, dar cu cat e mai imposibila misiunea, cu atat e mai nobila cauza”, a afirmat Oana Pellea, citata de news.ro.

Ea a spus ca traim un timp de „mare criza”, dar in astfel de momente oamenii insemnati se aduna.

„Am venit astazi sa va rog, pot fi cuvinte mari, dar daca ati reusi sa fiti impreuna, daca ati reusi sa fim impreuna pentru binele acestei tari, cred ca ar fi pentru prima data in istorie cand un partid ar demonstra asta. Fara interese, fara orgolii, dar cu sacrificii pentru tara asta superba, care merita”, a spus Oana Pellea, fiind aplaudata de participantii la Conventia Nationala Plus.

Ea a spus ca ar fi putut pleca din tara.

„(…) si nu am facut-o, pentru ca oricat de patetica as putea fi, eu iubesc tara asta. In ultimul timp insa m-am gandit ca imi pot lua cainii (…), imi pot lua mortii si poate ca ar fi bine sa plec in alta tara si sa-mi traiesc batranetile linistita. (…) Vreau sa va spun ca am renuntat la idee pentru ca am toate sperantele in dumneavoastra si cum le am eu sunt milioane de oameni. Doar ca aveti ghinionul de a fi intr-un timp in care vorbele nu mai ajung, vorbele s-au tocit, in care trebuie sa actionati inainte de a vorbi. Am toata increderea in dumneavoastra, sa nu ne dezamagiti”, a mai spus Pellea.

Conventia Nationala se desfasoara la Romexpo, Dacian Ciolos fiind ales presedinte al PLUS.

Mai mult despre: , ,


Comentarii: