Oana Pellea, radiografie fidela a Romaniei sub regimul Dragnea: „Devine mai rentabil sa fii borfas decat om cinstit in Romania”

analize

Oana Pellea realizeaza o radiografie dureroasa a Romaniei de astazi, in contextul inmultirii infractiunilor si actiunilor de o violenta iesita din comun. Ea ii invinovateste pe politicienii de la Putere, care prin deciziile lor le-au dat curaj infractorilor.

„Urlete animalice si injuraturi pe strada mea. Fotografii pe facebook cu oameni batuti pe strada de hoti sau golani. Paznici batuti pana la sange de cei ce voiau sa fure. Urmariri pe strazi cu toporul. Soferi de taxi casapiti de oameni agresivi.

Se da cu bata ziua in amiaza mare. Fetelor le e frica sa mearga pe strada dupa o anumita ora. In centrul vechi oamenii se calca in picioare la propriu, violatorii eliberati violeaza linistiti, criminalii eliberati recidiveaza…iar cetatenii se simt din ce in ce mai ‘protejati’.

Multumesc tuturor celor responsabili pentru eliberarea puscariasilor si pentru modificarea legilor justitiei ! Nu le mai e frica de nimic! Legea e permisibila, daca fac puscarie pot sa o faca si acasa, poate mai primesc si despagubiri… Incet, incet, devine mai rentabil sa fii borfas decat om cinstit in Romania. Doar ca unii dintre noi ne incapatinam sa ramanem oameni cinstiti”, a scris Oana Pellea pe Facebook.

Comisia speciala pentru legislatie, condusa de Florin Iordache, a inceput sa lucreze de pe 2 mai. Cele mai multe dintre propuneri ii favorizeaza pe cei acuzati de fapte de coruptie. Sunt descurajati denuntatorii, procurorii nu mai pot face perchezitii daca nu stiu exact ce probe cauta iar suspectii nu mai pot fi incatusati. Va fi stabilit, prin lege, ca emiterea de acte normative nu constituie infractiune si va fi interzis ca informatii dintr-un dosar sa fie date publicitatii inainte de pronuntarea unei decizii definite a instantei.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: