Oana Pellea reactioneaza stupefiata dupa declaratiile lui Liviu Dragnea: „N-am inteles… adica nu avem voie sa vorbim despre PSD?”

actualitate

Actrita Oana Pellea reactioneaza uimita dupa ce Liviu Dragnea a anuntat ca nu-i mai permite presedintelui sa faca vreo referire la PSD. „Doar despre Partidul Comunist nu se putea comenta… Asta este democratie?”, spune Pellea.

„N-am inteles…adica nu avem voie sa vorbim despre PSD …si mai ales Presedintele…? … doar despre Partidul Comunist nu se putea comenta… Asta este democratie?”, a scris Ona Pellea pe pagina sa de Facebook.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, ca nu vrea sa mai mearga la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale.

„Nu merg la Cotroceni. Nu! Nu vreau sa mai merg la Cotroceni decat dupa alegerile prezidentiale si asta nu este un moft, ci pentru faptul ca eu, la aceasta ora, nu mai cred in neimplicarea politica a presedintelui Iohannis”, a spus Dragnea.

El i-a transmis sefului statului sa nu se mai refere niciodata la PSD.

„De asemenea, il rog sa nu se mai refere la PSD niciodata pentru ca nu e treaba dumnealui. Daca vrea sa vorbeasca despre PSD, se poate face membru de partid si sa-si dea cu parerea despre PSD.(…) Da, cred din ce in ce mai mult ca presedintele Iohannis nu ramane neimplicat politic. Nu-i dau niciun fel de ultimatum pentru ca nu-mi permit. Nu trebuie sa dau ultimatum nici dumnealui, nici altcuiva, doar ca imi pare foarte rau, nu mai am incredere”, a adaugat Dragnea.

Liviu Dragnea i-a transmis si purtatorului de cuvant al presedintiei Madalina Dobrovolschi sa nu dea sfaturi PSD.

„De asemenea, rugamintea este transmisa si catre doamna purtator de cuvant. Nu mai trebuie sa faca conferinte de presa la Cotroceni in care sa dea sfaturi PSD: PSD sa se ocupe de …PSD sa nu se mai ocupe de… Vrea sa-si spuna parerea, semneaza o adeziune, se face membru PSD si vine si discuta la noi in Comitetul Executiv sau in alte structuri”, a spus Dragnea.

El a mai aratat ca este deschis la dialog cu presedintele de doi ani.

„Sunt deschis de doi ani de zile (la dialog—n.r.). Am stat cu mana intinsa pana cand mi-a amortit. Nu cred ca PSD sau eu am facut ceva, in mod institutional, impotriva presedintelui Iohannis, impotriva institutiei prezidentiale. (…)Va exista o relatie institutionala intre PSD si Administratia Prezidentiala, numai ca eu nu mai vreau sa merg la Palatul Cotroceni”, a adaugat Dragnea.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Comentarii: