Oana Stancu, criza de nervi in direct pentru ca a fost contrazisa in cazul Iohannis: ”E o tehnica urata, securista, manipulatorie”

news

Oana Stancu Zamfir, realizatoarea emisiunii  „Exces de putere” la Antena 3, s-a enervat si a apelat la jigniri in exces dupa ce un reprezentant al PNL a indraznit sa o contrazica. Ea i-a spus lui Cristian Bacanu ca este „securist” si ca „minte”.

Bacanu a indraznit sa o contrazica pe Oana Stancu Zamfir, afirmand ca presedintele Iohannis nu a fost trimis in judecata niciodata intr-un dosar penal. Zamfir s-a isterizat si a inceput sa il jigneasca pe Bacanu.

Iata dialogul:

Zamfir: ”Dle Bacanu, atentie, aici moderatorul, care va adreseaza intrebari la care dvs. ati spus ca vreti sa raspundeti, sa nu va mai bruieze cei din studio, desi, va suspectez, recunosc, ca tehnica asta de bruiaj, care nu e tocmai civila, e un pic cam invatata de baietii cu epoleti” a spus Oana Zamfir, in contextul agitatiei din platou.

Bacanu: ”Adica spuneti ca sunt securist, nu?” a intervenit Cristian Bacanu.

Zamfir: ”Nu, spun ca e o tehnica securista”

Bacanu: ”Asta-mi spuneti, ca sunt securist!”

Zamfir: ”Nu, va spun ca e o tehnica si sa nu o abordati ca sunteti tanar si e pacat”

Bacanu: ”Daca spuneti ca am invatat-o de la ei, va rog frumos sa demonstrati ceea ce spuneti, doamna Stancu!”

Zamfir: ”E o tehnica urata, securista, manipulatorie si dvs. sunteti un om tanar si avocat pe deasupra si sa va deziceti de aceasta tehnica”

Bacanu: ”Iarasi ma jigniti, va rog frumos! Eu cred ca dvs. depasiti codul deontologic al jurnalistului”

Zamfir: ”Nu, dimpotriva, am dreptul, ca moderator, sa va cer sa nu mintiti.”

Bacanu: ”Dar nu mint”

Zamfir: ”Nu ati spus adevarul cand ati spus ca presedintele Romaniei nu a fost trimis in judecata. A fost, dle Bacanu”

Bacanu: ”Trimis in judecata, unde? Spuneti-mi dosarul”

Dupa ce Oana Stancu i-a indicat dosarul de la ICCJ, Cristian Bacanu a spus ca acela era un dosar cu ANI, iar a fi trimis in judecata inseamna un dosar penal.

”Serios, numai asa este, da?” a intrebat Oana Zamfir, ironica. ”Ati spus ca plangerile au fost clasate, va rog sa spuneti adevarul pana la capat, au fost clasate nu pentru ca s-a constatat nevinovatia presedintelui Romaniei, ci pentru ca s-au prescris faptele”, a continuat Oana Stancu.

”Eu cred ca daca exista ceva pentru presedintele Romaniei, toata presa mainstream era in flacari”, a subliniat Bacanu el.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: