Oana Stancu, presiuni uriase pentru a vorbi cu Liviu Dragnea: ”Abuz. Am semnalat situatia si ministrului Predoiu”

politica

Oana Stancu Zamfir s-a plans, joi, la Antena 3 ca este impiedicata de Administratia Nationala a Penitenciarelor sa realizeze un interviu cu Liviu Dragnea. Ea a mers pana acolo incat i s-a plans si ministrului Justitiei, Catalin Predoiu.

”Am facut o solicitare de interviu cu Liviu Dragnea. Am adresat, in urma cu doua saptamani, o solicitare de acordare a unui astfel de interviu. Pana si lui Omar Hayssam am putut sa-i luam interviu.  Am facut solicitarea, in termeni civilizati, pentru un interviu cu Liviu Dragnea.

Nu au raspuns. Apoi am sunat sa vad ce se intampla. Nu s-a miscat solicitarea de la domnul director din birou. (…) Care e procedura? Sa-l intrebe pe detinut daca vrea interviu. Vinerea trecuta am revenit asupra solicitarii. Le-am zis ca au aprobat interviu pana si cu Omar Hayssam. Apoi, am fost apelata prieteneste sa mi se spuna ca nu este nimic cu mine sau cu Antena 3, ci este o situatie complicata… Mi-au spus ca i s-a refuzat vizita si Nuntiului Apostolic in Romania. Intre timp oricum s-a aprobat vizita acestuia. Mi s-a zis ca nu este oportun in aceasta perioada sa iau interviu. Poate este oportun acum, dupa Craciun”, a declarat Oana Stancu la Antena 3.

Ea a mai spus apoi ca i s-a plans si ministrului Justitiei ca este impiedicata sa vorbeasca cu Liviu Dragnea.

”Am semnalat situatia si ministrului Predoiu, dar mi-a zis ca decizia este a ANP. Dumnealui nu are niciun rol in aceasta chestiune. Am facut o noua solicitare pentru ca nu mi se pare ca poate decide Administratia Nationala a Penitenciarelor ce este oportun. Este o situatie abuziva!”, a mentionat Oana Stancu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: