Oana Zavoranu va candida la Presedintia Romaniei in 2024: „Sunt pregatita sa conduc cu cap tara asta. Da, oamenii vad in mine un lider si este evident ca au si de ce”

news

Oana Zavoranu a anuntat, pe Instagram, ca s-a decis sa candideze la Presedintie in 2024 dupa ce a fost incurajata in acest sens de catre admiratorii ei.

„Sa devin presedintele tarii. (…) Da, sunt hotarata sa candidez in 2024. Sunt prea multi oameni care ma roaga sa fac asta. Sunt pregatita sa conduc cu cap tara asta. (…) Nu e o gluma. Mesajele de genul acesta sunt la ordinea zilei pe conturile mele. Da, oamenii vad in mine un lider si este evident ca au si de ce. Eu am demonstrat ca pot!”, a declarat Oana Zavoranu, citata de Wowbiz.

Ea a mentionat ca va scrie si o carte despre viata ei.

„Este un vis mai vechi de-al meu. Coincidenta este ca am vorbit cu cineva chiar azi despre proiectul asta… Asa ca eu zic ca tot in toamna o sa fie lansata pentru voi toti”, a mai dezvaluit Oana Zavoranu pe contul ei de Instagram.

In noiembrie 2021, Oana Zavoranu a anuntat ca a devenit consilier de comunicare al primarului penal al Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.

Oana Zavoranu are 40 de ani si sustine ca a absolvit cursurile Facultatii de Drept a Universitatii Titu Maiorescu, din Bucuresti.

Licenta ei a fost in criminalistica, iar lucrarea s-a intitulat „Elementele tactice si metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare”. Zavoranu a declarat ca obtinut nota 8,72 la teza de licenta.

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: