„Oare cine l-o fi pacalit?”. Basescu anunta ca Iohannis a fost dezinformat in cazul Dacila

politica

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, afirma intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook ca presedintele Klaus Iohannis a dat constient Guvernul pe mana condamnatului Dragnea, de teama ca acesta va declansa procedura suspendarii. In acest context, Basescu se intreaba „oare cine l-o fi pacalit pe Iohannis cu povestea ca la ora 18.00 Daddy urma sa anunte suspendarea?”.

Dupa ce presedintele Klaus Iohannis a acceptat desemnarea Vioricai Dancila in functia de premeier al Romaniei, Traian Basescu il acuza pe seful statului ca a dat, in mod constient, pe mana „condamnatului” Dragnea Guvernului Romaniei, cand ar fi trebuit sa se foloseasca de toate pregativele constitutionale tocmai pentru a evita asta. Potrivit fostului lider de la Cotroceni, teama unei posibile suspendari l-ar fi impins pe Iohannis sa ia aceasta decizie.

„Poate coristii reusesc sa explice public, cat este de constitutional ca presedintele sa dea constient Guvernul Romaniei pe mana condamnatului Dragnea.
Eu cred ca acesta este cel mai mare risc, pentru evitarea caruia Presedintele Romaniei trebuia sa uzeze la maxim de prerogativele sale constitutionale. Vom vedea, dar atunci va fi prea tarziu ! PS – Oare cine l-o fi pacalit pe Iohannis cu povestea ca la ora 18.00 Daddy urma sa anunte suspendarea ?”, a fost mesajul publicat de Traian Basescu pe pagina sa de Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: