Obama, atac VIRULENT la adresa lui Trump: „Slab pregatit pentru un astfel de post”

externe

Presedintele american, democratul Barack Obama, a lansat un atac virulent la adresa lui Donald Trump, candidatul republicanilor pentru Casa Alba.

Obama a spus ca Trump va fi incapabil sa isi exercite indatoririle de presedinte si ca nu inceteaza sa arate, zi de zi, ca este incapabil sa faca asa ceva. Conform presedintelui in exercitiu, Trump nu este indeajuns de calificat pentru a fi presedinte, noteaza ABC News.

„Este foarte slab pregatit pentru un astfel de post”, a spus Obama intr-o conferinta comuna de presa cu premierul statului Singapore, in cadrul unei intalniri ce a avut loc la Casa Alba.

Obama a mai spus ca nu intelege cum de liderii republicani pot propune un astfel de candidat. Obama a explicat ca parerile sale despre Trump au fost intarite si de recentul scandal public al miliardarului care a criticat rudele unui soldat american musulman, ucis in Irak.

Criticile publice, foarte controversate, ale lui Donald Trump au fost facute la adresa parintilor unui capitan musulman ucis in Irak in 2004. Parintii militarului fusesera invitati la conventia de investire a lui Hillary Clinton saptamana trecuta.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Comentarii: