Obedienta totala. Radio Romania Actualitati a sters de pe site declaratia lui Ciuca in care promitea ca nu va face politica

politica

Radio Romania Actualitati a eliminat de pe site declaratia din 2018 a lui Nicolae Ciuca in care premierul desemnat promitea ca nu va intra in politica.

„Consider atat de sfanta onoarea si demnitatea de a fi fost seful Statului Major al Apararii incat, indiferent de ceea ce mi s-ar propune, nu voi face altceva. Odata ce ai fost seful Statului Major al Apararii. Reprezinta demnitatea cea mai mare pentru fiecare dintre noi. Iar eu consider ca nu trebuie sa fie in niciun fel umbrita aceasta pozitie de activitatea in alt domeniu. Nu voi face politica. Voi face tot ceea ce imi sta in putere si imi va ingadui viitorul sa sprijin aceasta institutie. Dar nu dintr-o functie publica”, spunea Nicolae Ciuca, in 2018, intr-un interviu pentru Radio Romania Actualitati.

Aceasta declaratie a disparut vineri de pe site-ul Radio Romania Actualitati, post finantat din bani publici, informeaza hotnews.ro.

Declaratia din iunie 2018, apare insa in copia paginii web, pastrata de Google Cache.

Iata ce apare acum:

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a sanctionat dur, vineri, modul in care s-a sucit generalul Ciuca.

Problema cea mai grava a lui Ciuca sta in aceasta zicere, nimeni nu i-a pus pistolul mitraliera in rinichi, cand a declarat de bunavoie: ‘Consider atat de sfanta onoarea si demnitatea de a fi fost seful Statului Major al Apararii incat, indiferent de ceea ce mi s-ar propune, nu voi face altceva. Odata ce ai fost seful Statului Major al Apararii… Reprezinta demnitatea cea mai mare pentru fiecare dintre noi. Iar eu consider ca nu trebuie sa fie in niciun fel umbrita aceasta pozitie de activitatea in alt domeniu. Nu voi face politica’.

De ce a facut aceasta declaratie? Nu l-a obligat nimeni, nu l-a pus nimeni cu spatele la zid. A facut-o pentru a comite un furt. Este un furt de imagine. La nivelul oamenilor politici nu se practica furtul cu speraclul, ca hotii obisnuiti. Aici se fura imagine. A facut aceste declaratii pentru ca oamenii sa spuna: ‘Uite, dom’le, ce om, ce om, nu vrea el sa faca politica’. Si acum, dupa doi ani, intra in PNL, devine senator, premier. Asta este problema principala cu domnul Ciuca. Unde este onoarea cuvantului de militar? La militari, conteaza mai mult”, a subliniat CTP, vineri seara, la Digi24.

Mai mult despre:

Comentarii: