11 lucruri pe care NUMAI ROMANII sunt in stare sa le faca sau sa le creada

life

Suntem un popor cu adevarat original. Un site american a alcatuit o lista cu lucrurile care ii reprezinta cel mai bine pe romani, cu obiceiuri in care oricine poate recunoaste un roman. Iata ce a iesit.

1. Romanii sunt programati genetic sa recunoasca un Renault 12. In Franta, productia de Reanalut 12 a incetat in 1980. Cu toate acestea, in Romania a continuat sa fie produs pana dupa anii 2000 sub numele de Dacia. 90% din populatie avea Dacia, asa ca este in ADN-ul romanului sa o recunoasca oriunde.

2. Romanii cred ca untura de porc cu ceapa este un mic-dejun foarte sanatos.

3. Romanii au o relatie de love/hate cu ziua lor nationala. Toata lumea este libera si sunt artificii peste tot, deci ar trebui ca romanii sa se distreze, insa nu se intampla. 1 decembrie este in cea mai cenusie, friguroasa si plina de viscole luna a anului.

4. Numai romanii spun despre Contele Dracula ca nu este un vampir, asa cum il vede toata lumea de afara. Pentru ei este un erou national.

5. Romanii sunt imuni la bauturile facute in casa. Bautura lor nationala, tuica, are 60 de grade, si pot sa o bea fara probleme chiar si inainte de ora 9 dimineata.

6. Numai penru romani pestele prajit este fara gust daca nu are un sos de usturoi amestecat cu apa peste el.

7. Romanii vorbesc trei sau patru limbi la un nivel decent. Au invatat engleza si franceza in scoala, iar italiana si spaniola au prins-o de la televizor.

8. Numai pentru romani supa se consuma zilnic, ca prim fel de mancare, nu numai atunci cand cineva este bolnav.

9. Numai romanii vor sa fuga in decembrie din tara lor. Ei sunt asaltati pe toate canalele de un cantaret de colinde semichel, cu cateva suvite de par blond. Nu e cazul sa-i mai mentionam numele.

10. Pentru romani nunta nu este nunta daca nu exista sarmale inecate in smantana la masa.

11. Numai romanii sunt in febra cumparaturilor de la sfarsitul lui februarie pana de 8 martie. Au de luat cadouri pentru Valentine’s Day, pentru 1 martie si pentru 8 martie.

Sursa: Matador Network

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: