„Obiect suspect” gasit in furgoneta care a intrat, sambata, intr-un grup de oameni in orasul Munster. Anuntul politiei

externe

Politia a descoperit „un obiect suspect” in furgoneta individului care a intrat sambata intr-un grup de oameni in orasul Munster, din vestul Germaniei, potrivit unui purtator de cuvant al institutiei, informeaza dpa.

Politia a izolat zona pentru a continua ancheta, a adaugat oficialitatea germana. Potrivit dpa, nu este clar despre ce obiect este vorba si nici daca reprezinta vreun pericol.

Pe de alta parte, Ministerul de Interne german a informat ca cel putin trei persoane si-au pierdut viata dupa ce o furgoneta a intrat intr-un grup de oameni stransi pe o terasa dintr-un local central din Munster. In acest bilant este inclus si soferul vehiculului, care s-a sinucis in interiorul furgonetei, impuscandu-se.

Motivele incidentului raman neclare si sunt anchetate, noteaza dpa, care adauga ca circa 30 de oameni au fost raniti in atacul din acest oras, care are o populatie de aproximativ 300.000 de locuitori. Munster este unul dintre cele mai importante centre universitare din Germania, cu circa 50.000 de studenti, iar centrul orasului este impanzit de baruri, restaurante si institutii culturale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre:


Comentarii: