OBSEDATA de tinuta lui Carmen Iohannis. Cine DESFIINTEAZA alegerile Primei Doamne

life

Iulia Albu nu rateaza nicio ocazie pentru a face comentarii despre tinutele Primei Doamne. Ea a tinut sa se remarce inca de la primele iesiri publice ale sotiei presedintelui.

In noiembrie 2014, Iulia Albu o aprecia foarte mult pe Carmen Iohannis. „Cred ca o va intrece pe Michelle Obama. Va fi cu siguranta cea mai iconica Prima Doamna a Romaniei. Sa nu uitam ca Michelle Obama a fost criticata de mari nume din moda. Doamna Klaus Iohannis este o prezenta decenta, iar atitudinea ei modesta s-a vazut si din reactia elevilor ei. Si ca sa nu ma acuze cineva, nota 10 pe care am dat-o cuplului Klaus Iohannis a fost data inaintea afisarii rezultatelor”, a declarat Iulia Albu la Kanal D.

La scurt timp insa, a inceput sa-si schimbe pozitia. “Atunci cand vorbim despre stilul lui Carmen Iohannis trebuie sa intelegem faptul ca tranzitia acesteia de la doamna profesoara, sotia primarului Sibiului, la acum Prima Doamna este una complicata, deloc la indemana oricui si, in principiu, extrem de dificila. Desi este lesne de obervat faptul ca Carmen Iohannis a fost mereu o femeie frumoasa, imbracata in cel mai rau caz decent, postura de Prima Doamna cere respectarea unei anumite etichete pe care aceasta a inteles-o si pe care o respecta si o interpreteaza din ce in ce mai adecvat”, spunea Iulia Albu pentru publicatia wowbiz.ro.

In urma cu cateva zile, fashion editorul Iulia Albu a atacat direct, fara menajamente, de data aceasta. Ea a comentat tinuta adoptata de sotia presedintelui in timpul vizitei liderului turc, Recep Erdogan, la Cotroceni.

cotroceni

„Desi corect pentru o tinuta de zi deux pieces purtata de Carmen Iohannis, zilele trecute, la Cotroceni cand ea si Presedintele au primit delegatia oficiala a Turciei, nu a fost o alegere inspirata din punct de vedere al respectarii protocolului pentru asemenea eveniment, mai exact protocolul cerea abordarea unei tinute de culoare inchisa, preferabil albastru si o anumita lungime a fustei.

Cu toate ca Prima Doamna arata senzational, exista anumite reguli care incumba statutului de Prima Doamna pe care ii recomand, data viitoare, sa le respecte. Interesant este faptul ca de aceasta data Carmen Iohannis a optat tot pentru o tinuta apartinand unui brand romanesc”, a spus Iulia Albu pentru wowbiz.ro.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: