Obsesiile pesedistelor. Sandra Stoicescu de la Antena 3, fermecata de diamantele consilierei lui Dancila, Anca Alexandrescu

news

Anca Alexandrescu, consiliera lipita permanent de premierul Viorica Dancila, a postat in urma cu cateva luni o fotografie pe Facebook in care a tinut sa isi scoata in evidenta diamantele. Sandra Stoicescu de la Antena 3 nu s-a putut abtine sa isi manifeste admiratia.

Alexandrescu si-a postat o fotografie in care incearca sa para cat mai senzualam, insa urmarind sa isi scoata in evidenta diamantele. Sandra Stoicescu, ale carei relatii apropiate cu conducerea PSD sunt de notorietate, si-a dat seama imediat ce urmareste consiliera lui Dancila

„Diamonds are a girl’s best friend… (diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete)”, a comentat Stoicescu.

Anca Alexandrescu a fost numita consilier onorific al premierului Dancila la inceputul lunii februarie. Ea a fost trimisa la Palatul Victoria de Liviu Dragnea. De atunci, Alexandrescu este nelipsita de langa Dancila, fiind lipita de aceasta la fiecare aparitie publica, in tara sau in strainatate.

La randul ei, Sandra Stoicescu este o prietena foarte apropiata a vicepresedintelui PSD Gabriela Firea. Primaria Bucuresti are numeroase contracte cu fundatiile conduse de Stoicescu de cand Firea conduce capitala.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: