„Occidentul trimite alimente otravite in Romania. Nu avem drept la viata?”. Dragnea si-a lansat candidatura la Presedintie

politica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, sambata, un discurs violent la adresa tarilor occidentale, pe care le-a acuzat ca trimit „alimente otravite” in Romania. Bogdan Chirieac, analist foarte apropiat de PSD, a declarat apoi la Antena 3 ca „Liviu Dragnea a avut un discurs de candidat la Presedintie”.

„Sunt deranjati ca am zis si noi, totusi, bancile sa mai sprijine si economia, dobanzile sa fie mai mici totusi decat sunt acuma. Asta doare? Deranjeaza? Sa ne trateze si pe noi ca pe ceilalti. Ii doare ca am inceput sa vorbim serios despre alimentele otravite care intra in Romania. Nu avem dreptul sa stim daca laptele e sanatos? Nu avem drept la viata? Pentru asta trebuie sa fiu demonizat si omorat? Nu trebuie sa ma lasati singur.

De ce producatorii romani nu au sansa sa-si duca si ei marfa la galantare? De ce trebuie sa nu aiba sansa producatorii de mere, de pere, de cireste, de legume, sa isi vanda marfa la galantare in Romania si trebuie sa cumparam numai de afara? Vorbim de dreptul nostru de a trai la noi in tara. Despre asta e vorba. Sunt multe de spus”, a spus Dragnea la o reuniune politica a PSD Resita.

„Liviu Dragnea a avut un discurs de candidat la Presedintie”, a comentat apoi Bigdan Chirieac la Antena 3.

Mai mult despre: ,

Comentarii: