Ocluziile intestinale si Ion Ratiu, aruncate de Firea in batalia cu Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu

politica

Noi declaratii halucinante facute de Gabriela Firea, joi, in cadrul razboiului deschis de aceasta impotriva activistelor care construiesc un spital in Bucuresti, Oana Gheorghiu si Carmen Uscatu.

Intr-un nou atac delirant, Firea si-a amestecat ocluziile intestinale cu lupta lui Ion Ratiu pentru a le ataca pe cele doua activiste de la „Daruieste Viata”.

„Poate ca am cazut intr-o capcana intinsa de ei si nu trebuia sa ma intereseze bulele lor, care sunt create ca sa manipuleze oameni cinstiti si curati pentru diferite tipuri de alegeri. Poate ca am cazut pentru ca am fost foarte bolnava timp de sase luni, si m-am tratat intr-un spital de stat. Am facut trei ocluzii intestinale in trei luni, am refuzat sa merg in strainatate.

Nu sunt de acord ca toti politicienii fura, ca au venit in politica sa se capatuiasca, vreau sa imi castig dreptul la libera exprimare, pentru care a luptat si Ion Ratiu. Se insala daca ei cred ca m-am speriat de campaniile lor pe Facebook, eu m-am operat in Romania. Trebuia sa-i las in pace in bula lor sa se certe cine sa fie candidat la primarie, Nicusor Dan sau Vlad Voiculescu”, a declarat Firea la DC News.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: