Ofensiva puternica a Politiei contra clanurilor: „41 de descinderi in 11 judete”. Marcel Vela: „Suntem cu ochii pe voi”

news

Ministrul de Interne, Marcel Vela, si secretarul de stat Bogdan Despescu au sustinut vineri o conferinta de presa in care le-au transmis clanurilor de interlopi un mesaj transant: „Suntem cu ochii pe voi”.

”Orice cetatean care incalca legea va suporta rigorile ei, iar cetatenii cinstiti vor fi protejati.

Din aceasta saptamana va vom prezenta toate actiunile care au loc in timpul saptamanii pentru ca cetatenii sa fie la curent cu toate operatiunile, misiunile MAI in combaterea infractionalitatii pentru ca acest fenomen criminogen se manifesta prin forme agresive. Cetatenii onesti nu trebuie sa se teama, suntem o tara sigura. Am toleranta zero fata de incalcarea legii, fata de colegi care nu stiu de ce baricada se afla. Am un mesaj pentru clanuri, interlopi si raufacatori: Suntem cu ochii pe voi!”, a spus Vela.

Bogdan Despescu a detaliat actiunile politistilor din ultimele 24 de ore.

„Astazi, am avut 41 de descinderi, in 11 judete, pentru infractiuni de talharie, nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Ieri, in urma actiunilor sub coordonarea procurorilor din Gorj, doua persoane prinse in flagrant, avand doua arme letale, 600 de cartuse si o grenada. Aceasta ofensiva impotriva infractorilor declansata de MAI va continua, iar pe viitor o sa va aducem la cunostinta si alte actiuni”, a declarat Bogdan Despescu.

Mai mult despre: ,

Comentarii: