Oficial, Arafat a devenit propagandist PSD. Marcel Ciolacu il pune pe afisele PSD si ataca violent guvernul din care face parte si Arafat

politica

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, se foloseste de declaratiile lui Raed Arafat, secretar de stat in Guvernul PNL, pentru a ataca violent Guvernul PNL.

„Oricat s-ar zbate PNL & ‘prietenii’ sa va faca sa credeti altceva, privatizarea sanatatii are un singur efect. Cinic si dur: cine are bani traieste, cine n-are, moare! De aceea, voi face tot ce imi sta in putere pentru a opri ordonanta mortii!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Raed Arafat a lansat noi acuzatii violente la adresa guvernului din care inca face parte, sustinand ca ordonanta de urgenta pe Sanatate ii va lovi crunt pe romanii simpli. El a laudat Avocatul Poporului pentru ca a atacat ordonanta.

„O sa pierdem personal din domeniul public. Afectam nivelul din domeniul public. Acest lucru nu aduce un sistem mai bun, nu va putea sa inlocuiasca ce facem noi. (…) O vizita la UPU s-ar putea sa te coste si 10.000 de lei. In SUA iesi cu 3.000 de dolari factura la o raceala si febra”, a declarat Raed Arafat la Realitatea TV.

„Eu imi fac treaba mai departe si o fac cat de corect pot. Avem mult de facut, mult de construit. Imi fac treaba pana la momentul in care mi se spune ca nu mai e nevoie de mine”, a mai spus Arafat, inca membru al guvernului pe care il ataca.

”Cred ca este corect ce a facut Avocatul Poporului. Ca cetatean consider ca ordonanta trebuie dezbatuta, lasata la o parte urgenta. Se doreste sa intre comerciantii in ea si nu e corect”, a mai spus Raed Arafat.

Mai mult despre: ,

Comentarii: