Oficial, baronul PSD Marian Oprisan a devenit istorie. S-au numarat peste 99% dintre voturi. Reactia lui CTP

politica

Dupa numararea voturilor din 356 de sectii din 359 din judetul Vrancea, reprezentand 99,16 % din sectii, Catalin Dumitru Toma (PNL-USR-PLUS) cu 64.253 voturi (44,4 %) l-a invins pe Marian Oprisan (PSD), care are 58.566 voturi (40,5 %), si a obtinut presedintia Consiliului Judetean, anunta Mediafax.

Restul candidatilor au 21.800 voturi (15,1 %).

In Vrancea au fost 311.406 alegatori pe lista permanenta, din care 156.117 de alegatori s-au prezentat 50,13%, precizeaza PNL Vrancea.

Lipsesc rezultatele din sectiile 13, 52 si 53 din Focsani, sectii care nu pot influenta castigatorul competitiei pentru presedintia CJ Vrancea.

Intr-o postare pe Facebook Catalin Toma isi anunta victoria: „In urma centralizarii a 95% din voturile exprimate, pot afirma ca am reusit cu ajutorul dumneavoastra sa castig presedintia Consiliului Judetean Vrancea. Majoritatea sectiilor ramase de numarat sunt din municipiu, acolo unde focsanenii si echipa PNL condusa de Ion Stefan au fost fantastici, oferindu-mi increderea lor si un scor confortabil”.

Cristian Tudor Popescu considera ca infrangerea lui Marian Oprisan la Vrancea este chiar mai importanta decat alungarea lui Firea e la Primaria Capitalei.

„Daca pica Oprisan, este un semnal mai puternic decat infrangerea Gabrielei Firea. Ganditi-va putin ce inseamna: Gabriela Firea este venita in PSD de sase ani. Oprisan e fibra! Oprisan inseamna PSD. Oprisan insemna unul dintre nemuritorii din PSD”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi24.

„Rezultatele alegerilor locale de duminica inseamna fara discutie o miscare….Ati vazut cum cade un ghetar? Un spectacol dureros cand cad ghetarii in Antarctica, acum, din pricina incalzirii globale. Ei, eu vorbesc de ghetarul asta plin cu mumii pe care ni l-a lasat Ceausescu. Mai intai se rup niste bucati din ghetar, cad, fac zgomot, si apoi se ajunge la un moment critic in care prabusirea este aproape completa, mai ramane un ciot din el. Cred ca acum a inceput marea prabusire pentru ghetarul asta cu mumii”, a mai spus CTP.

Mai mult despre:

Comentarii: