OFICIAL. Comunicatul PRO TV despre Mihaela Radulescu. A fost DATA AFARA?

life

Trustul PRO TV a dat un comunicat de presa in care infirma ca Mihaela Radulescu a fost data afara, asa cum anuntase Marius Tuca.

„PRO TV infirma in totalitate zvonurile aparute astazi, referitoare la excluderea Mihaelei Radulescu din emisiunea Romanii au talent. Mihaela este si va fi in continuare prezenta la masa juriului, atat in perioada preselectiilor, cat si in show-urile transmise in direct”, transmite ProTV printr-un comunicat oficial.

Surse din cadrul PRO TV au declarat pentru mariustuca.ro ca Mihaela Radulescu si-a incetat contractul de colaborare cu postul tv.

Aceleasi surse indica drept principala cauza a acestei rupturi, notorietatea negativa adusa de gesturile si comentariile Mihaelei, ca jurat a concursului „Romanii au talent”, care au condus la scaderea ratingului acestei emisiuni.

Mihaela Radulescu si-a atras criticile comunitatii gay dupa ce a lansat un atac dur: „Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza”.

In prima editie a emisiunii de la Pro TV, Mihaela Radulescu a criticat o gimnasta de 14 ani: „Daca te pun pe cantar data viitoare si nu ai cu cinci kilograme mai putin nu mai treci de mine”.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: