news

Oficial. Dosar penal in cazul fostei consiliere a premierului Viorica Dancila

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj au demarat urmarirea penala ”in rem” intr-un dosar penal privind savarsirea infractiunilor de fals in inscrisuri oficiale, uz de fals, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata in forma continuata si obtinere ilegala de fonduri in forma continuata privind asociatia sportiva ce gestioneaza activitatea echipei de volei masculin ACS Volei Municipal Zalau.

„Cercetarile ce se efectueaza in dosar vizeaza modul in care Asociatia Club Sportiv Volei Municipal Zalau a obtinut finantari nerambursabile din bugetul local al municipiului Zalau in perioada 2016-2020 si modul in care au fost gestionate, ulterior obtinerii, sumele de bani provenite de la bugetul local”, se arata, marti, intr-un comunicat de presa al Parchetului de pe langa Tribunalul Salaj.

Conform sursei citate, in vederea administrarii probatoriului, in baza mandatelor de perchezitie domiciliara, procurorul de caz, cu sprijinul ofiterilor din cadrul IPJ Salaj – Serviciul de Investigare a Criminalitatii Economice si Serviciul de Actiuni Speciale a efectuat, luni, perchezitii domiciliare la sediul ACS Volei Municipal Zalau si la domiciliul si locuinta unor persoane fizice, locatii in care erau pastrate documentele referitoare la activitatea clubului de volei.

Cercetarile continua in vederea stabilirii starii de fapt, a existentei sau inexistentei elementelor constitutive ale infractiunilor pentru care se efectueaza urmarirea penala „in rem” si pentru stabilirea vinovatiei autorilor.

Procurori si mascati au efectuat, luni, perchezitii la sediul firmei Gabrielei Dana Cota, fosta consiliera a premierul Viorica Dancila pe probleme de sport si tineret. Cota a fost si sefa a organizatiei de femei PSD Salaj.

ACS Volei Municipal Zalau esre detinuta de Vasile Cota, sotul pesedistei.

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Revolta a politistilor, cum sunt amenintati de interlopi din Prahova: „Dai de belea cu mine daca ma mai deranjezi pana la 10 seara” – Video

Imagini revoltatoare ale modului in care doi politisti sunt amenintati de un grup de interlopi…

6 ore ago

Inteligenta Artificiala, antrenata cu episoade din „Prietenii tai” si „Teoria Big Bang” pentru a invata sa detecteze sarcasmul

Nu conteaza ca poate trece examenul de barou, poate trece testele medicale si poate citi…

11 ore ago

Gigantul Chevron se retrage din Marea Nordului dupa 55 de ani de operatiuni petroliere in zona. Care este cauza

Compania americana Chevron a declarat ca urmeaza sa isi vanda activele de petrol si gaze…

10 ore ago

SUA anunta noi sanctiuni in legatura transferurile de arme dinspre Coreea de Nord spre Rusia

Statele Unite au anuntat joi sanctiuni impotriva a doua persoane si trei companii din Rusia…

10 ore ago

Africa de Sud cere Curtii Internationale de Justitie sa ordone Israelului oprirea ofensivei in Rafah

Africa de Sud a cerut, joi, instantei superioare a ONU sa ordone oprirea ofensivei Israelului…

10 ore ago