news

OFICIAL: Model declaratie pe propria raspundere si adeverinta angajator pentru a circula strazi in perioda de interdictie

Grupul de Comunicare Strategica a dat publicitatii cele doua modele de declaratii pe care persoanele care care ies pe strada in timpul orelor de interdtiei trebuie sa le aiba asupra lor.

Declaratia pe proprie raspundere completata se va afla in posesia persoanei care efectueaza deplasarea, impreuna cu documentul de identitate, si va fi pusa la dispozitia reprezentantilor Politiei Romane, ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale la momentul legitimarii persoanei.

Reprezentantii Politiei Romane, ai Jandarmeriei sau ai Politiei Locale pot efectua fotografirea documentelor (declaratie pe proprie raspundere si act de identitate) la momentul legitimarii persoanei.

Mentionam faptul ca, potrivit Ordonantei Militare nr. 2 din 21.03.2020 obligatia completarii declaratiei pe proprie raspundere se instituie incepand cu ora 22.00 a zilei de 23 martie a.c.

Modelul de declaratie poate fi descarcat de pe site-ul web al Guvernului Romaniei, Ministerului Afacerilor Interne, precum si de pe site-urile celorlalte institutii cu atributii in domeniu.

Descarca de AICI

Descarca de AICI

Urmareste-ne si pe:
AK-24

Share
Published by
AK-24

Recent Posts

Vicepremierul Neacsu i-a pacalit pe angajatii Guvernului, acestia anunta ca greva continua: „Nu s-a intamplat ce a promis”

Angajatii din Aparatul de lucru al Guvernului Romaniei anuntat ca greva japoneza continua. El il…

7 minute ago

Un tanar din Bacau, salvat in extremis dupa ce a fost muscat de o vipera

Duminica, 19 mai 2024 la Centrul Primiri Urgente (CPU) al Spitalului Municipal Roman a fost…

49 de minute ago

O „furtuna seismica” a lovit supervulcanul Campi Flegrei – este cel mai puternic cutremur inregistrat in sudul Italiei in ultimii 40 de ani

Un cutremur cu magnitudinea 4,4 pe scara Richter a lovit luni seara supervulcanul Campi Flegrei…

O oră ago

Caz neverosimul in Mehedinti: un profesor si un paznic de la DGASPC, arestati dupa ce ar fi violat sapte copii institutionalizati

Un instructor pentru educatie al Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva „Constantin Pufan” si un paznic…

O oră ago