Oficial, procurorii au deschis dosar penal in cazul Cumpanasu-TikTok: „Cercetarile sunt efectuate de lucratorii Sectiei 16 Politie”

politica

Procurorii au deschis dosar penal in rem, adica se cerceteaza fapte deocamdata, pentru infractiunile de incitare la ura sau discriminare in cazul lui actiunilor lui Alexandru Cumpanasu pe TikTok.

„In fapt, s-a retinut ca in spatiul public au aparut o serie de postari si materiale video prin care o persoana care domiciliaza pe raza Sectiei 16 Politie, prin mesajele transmise a incitat publicul la ura fata de o anumita categorie de persoane, in speta cadre didactice.

In prezent, cercetarile sunt efectuate de lucratorii Sectiei 16 Politie, din cadrul DGPMB, sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti, cauza fiind in faza administrarii probatoriului”, se arata intr-un anunt al Parchetului de pe langa Judecatoria Sector 4.

Politia Capitalei a anuntat luni ca face verificari privind comportamentul lui Alexandru Cumpanasu pe TikTok, unde este urmarit de aproximativ 500.000 de elevi. Cumpanasu a avut numeroase comentarii cu tenta sexuala in fata minorelor. Prima publicatie care a scris despre comportamentul lui Cumpanasu pe TikTok a fost aktual24.ro.

Citeste si: Cumpanasu, discutii cu minore pe TikTok: „Tu ai un par frumos, esti o fata destul de dezvoltata”. Vorbeste si despre „dotarile” sale – Video

Urmareste-ne si pe:

Mai mult despre:

Comentarii: