Oficialii INS s-au speriat si au revizuit „cresterea economica”: „Isi dau seama ca sunt partasi alaturi de Dancila, Teodorovici si restul gastii de hoti si infractori la distrugerea Romaniei”

politica

Institutul National de Statistica (INS) a revizuit „cresterea economica” in jos, anunta senatrul PNL Florin Citu. Acesta spune ca este inca o dovada ca angajatii din institutiile statului care au masluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat.

„Am avut dreptate!!! Cresterea economica umflata din PIX revizuita in jos de INS. Inca o dovada ca angajatii din institutiile statului care au masluit date pentru PSD+ALDE s-au speriat. Isi dau seama ca sunt partasi alaturi de Dancila, Teodorovici si restul gastii de hoti si infracatori la distrugerea Romaniei”, a scris Citu pe pagina sa de Facebook.

El spune ca cresterea economica a fost reviziuita pentru primul trimestru de la 5.1% pe an la 4.9% pe an.

„Este doar inceputul, sa nu bata la ochi. Iar cresterea economica in trimestrul doi este de doar 4.6% pe an. Acum BOMBA! Stiti pe ce crestere economica au fundamentat rectificarea bugetara? Pe o crestere economica de 5.5% “estimata” de Comisia Nationala de Strategie si Prognoza. Ca sa fie clar. Cifrele oficiale ajustate de frica puscariei pentru primele doua trimestre arata o economie care se duce spre o crestere economica sub 4% dar CNSP ajuta guvernul sa falsifice rectificarea bugetara”, precizeaza senatorul PNL.

Florin Citu sustine ca va demasca toata coruptia din CNSP, in zilele urmatoare.

„Este clar ca acolo oamenii vor sa mearga cu PSD+ALDE pana la capat. Drum bun le urez. O intrebare pentru CNSP: unde este estimarea de vara care trebuia publicata in iulie? Salariile le-ati primit? Nu mai este mult si veti raspunde pentru TOT”, incheie el.

Senatorul PNL Florin Citu a sustinut, marti, ca datele in documentele pentru rectificarea bugetara sunt false si a subliniat ca toti vinovatii vor raspunde. In replica, PSD a anuntat ca va face o plangere penala impotriva reprezentantilor PNL.

Mai mult despre: ,


Comentarii: