A inceput OKTOBERFEST. Sunt prezente si cele mai PROVOCATOARE nemtoaice. Vezi imagini ale nebuniei – Galerie FOTO

life

La Munchen a inceput Oktoberfest, cel mai mare festival al berii din lume. Primarul orasului a dat startul, iar petrecerea va continua timp de 16 zile in centrul metropolei. Peste sase milioane de oameni sunt asteptati sa participe la festival, care a ajuns la editia cu numarul 182.

Cel care a dat startul distractiei a fost primarul Munchen-ului, care a avut privilegiul de a desigila primul butoi cu bere. Sute de mii de oameni au venit la festival inca din prima zi, multi dintre ei imbracati in tinute traditionale bavareze.

Timp de 16 zile, in centrul metropolei vor curge milioane de litri de bere iar turistii vor savura preparate traditionale. Zeci de berarii participa la festivalul organizat in capitala Bavariei, iar incasarile de anul acesta ar putea depasi un miliard de euro. Pentru o halba de un litru, iubitorii de bere trebuie sa plateasca peste 10 euro.

Festivalul berii se desfasoara chiar in perioada in care in Munchen au ajuns zeci de mii de refugiati, iar autoritatile spera sa nu apara nici un fel de probleme.

Peste 10.000 de persoane lucreaza in cadrul festivalului. Fiindca este cel mai mare eveniment de acest gen din lume, cifrele sunt pe masura – organizatorii se asteapta ca vizitatorii sa bea peste sapte milioane de litri de bere si sa devoreze sute de vitei la protap.

oktoberfest oktoberfest2
oktoberfest3 oktoberfest4
oktoberfest5 oktoberfest6 oktoberfest7 oktoberfest8 oktoberfest9 oktoberfest10

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Urmareste-ne si pe:

Comentarii: