Olguta, acuzatii delirante cu acceptul conducerii PSD: „Guvernarea PNL a furat 2 miliarde de euro in pandemie”. PSD va depune motiune de cenzura daca nu cresc pensiile cu 40%

politica

Lia Olguta Vasilescu a sustinut, joi, ca Guvernul PNL a furat 10 miliarde de lei (2 miliarde de euro) in ultimele trei luni, sustinand ca daca inceteaza „jaful” vor fi bani pentru marirea pensiilor cu 40%. Ea a anuntat ca PSD va depune motiune de cenzura daca se modifica Legea pensiilor.

„Biroul Permanent National interimar a aprobat astazi depunerea unei motiuni de cenzura de catre PSD in momentul in care Guvernul Romaniei va modifica prin ordonanta de urgenta Legea pensiilor publice. Asa cum stiti si dumneavoastra, de la 1 septembrie, ar trebui sa fie o crestere a punctului de pensie pana la 1.775 de lei, adica 40%. Nu pot sa faca aceasta modificare a legii decat printr-o OUG, iar, in momentul in care o vor adopta, vom incepe deja strangerea de semnaturi pentru depunerea motiunii de cenzura”, a declarat Vasilescu, in conferinta de presa a PSD.

„Ca si sursa de finantare. Ar trebui sa termine cu jaful pe care l-au inceput in aceasta pandemie. Doar daca luam articolele scrise de presa si adunam sumele de acolo care sunt platite in plus pentru echipamente medicale o sa vedem ca 10 miliarde de lei reprezinta o gluma”, a sustinut Vasilescu.

Ea a adaugat ca va fi depusa motiune „pentru orice modificare, chiar si cu o virgula” a Legii pensiilor.

Lia Olguta Vasilescu nu a exclus ca motiunea de cenzura sa fie depusa in vara acestui an.

Mai mult despre:


Comentarii: