Olguta, alaturi de „statul paralel”. L-a pus pe Vasilcoiu sa-l atace pe consilierul lui Vlad Voiculescu care a dezvaluit blocajul instituit impotriva Ministerului Sanatatii

politica

Stefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sanatatii, a calificat joi drept „o minciuna mizerabila” acuzatiile PSD-istului Cristian Vasilcoiu, confirm carora Voinea ar fi fost retinut in trecut pentru falsificare de carduri bancare.

„O minciuna mizerabila. Nu am fost niciodata arestat, retinut sau altfel implicat in ce insinueaza Cristian Vasilcoiu, pe care il voi da in judecata. Asa raspunde sistemul la transparenta”, a precizat Voinea.

Anterior, Vasilcoiu a sustinut ca a fost sunat de fosti politisti din Craiova care i-au dat informatii despre Voinea.

„Ma sunara niste politisti in rezerva din Craiova natala: ‘Ma Coiule, ai imbatranit si tu, ai uitat cand l-am saltat pe Voinea asta al mic, copilul alora de la Gazeta de Sud, ca era hacker si tragea pe carduri?! Cum sa ii dea astuia cineva acces in reteaua aia?!’. Na! Mai ziceti ceva!”, a scris Vasilcoiu pe Facebook.

Vasilcoiu a fost consilier al Liei Olguta Vasilescu, vicepresedinte al PSD. Vasilcoiu a fost ales in Consiliul Local Craiova pe listele PSD si a candidat la Senat din partea PSD.

Stefan Voinea, consilier onorific al ministrului Sanatatii, a anuntat miercuri ca Ministerului Sanatatii i s-a blocat accesul pe platforma data.gov.ro pentru a publica noi informatii cu datele despre pandemie si vaccinare. Ulterior, in urma mesajului, accesul a fost deblocat.

„In calitate de consilier onorific al ministrului Sanatatii, coordonez activitatea de transparentizare cu privire la datele despre pandemie si vaccinare.

Pentru acest lucru am avut acces la Registrul Electronic National de Vaccinari printr-un cont cu permisiuni limitate. Acest cont permite doar raportari si nu ofera acces la date cu caracter personal.

Am exportat datele pentru transparentizare pe pagina data.gov.ro, la solicitarea ministrului. Datele nu contin informatii cu caracter personal, secret sau confidential.

De doua zile Ministerul Sanatatii – Romania nu mai are acces la data.gov.ro pentru a publica in mod transparent informatiile despre vaccinare si pandemie.

Astept cu interes sa inteleg cu ce am gresit”, a scris Voinea pe Facebook.

Mai mult despre: ,

Comentarii: