Olguta, de rasul liderilor Opozitiei: „Disperata ca nu este numita in functie de presedinte, cauta orice pretext ca sa se lege de presedinte”

politica

Liderul PNL, Ludovic Orban, a acuzat-o, miercuri, pe Olguta Vasilescu, deputat PSD, de minciuna, sustinand ca aceasta cauta orice pretext de a face acuzatii la adresa presedintelui Klaus Iohannis deoarece nu este numita in functia de ministru.

„Olguta Vasilescu lanseaza ziua si minciuna. Disperata ca nu este numita in functie de presedinte, cauta orice pretext ca sa se lege de presedinte. Presedintele nu a avut nicio legatura cu subiectul, iar Olguta Vasilescu nu face decat sa lanseze minciuni fara niciun fel de acoperire in realitate”, a declarat Orban, pentru Agerpres.

El a criticat si acuzatiile Olgutei Vasilescu privind o „coordonare” intre Opozitie si DNA.

„Asta este o alta mizerie marca PSD-Dragnea-Olguta Vasilescu. Ce legatura are? De unde putea sa stie o institutie a statului cand initiaza PNL procedura de demitere a lui Liviu Dragnea?”, a spus Orban.

Lia Olguta Vasilescu a sustinut ca liberalul Nicolae Neagu i-ar fi cerut miercuri presedintelui de sedinta Florin Iordache sa se ridice de pe scaunul de unde conducea lucrarile Camerei Deputatilor si sa vorbeasca la telefon cu seful statului Klaus Iohannis.

„Astazi a fost o incercare in forta sa il dea jos pe presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea. Stim ca urmeaza un an electoral, stim ca tot acest stat paralel nu face altceva decat sa ne aduca in postura de a nu avea un candidat viabil in campania electorala, dar ce mi se pare mai ingrijorator decat orice este ca (…) s-a cerut revocarea a doi vicepresedinti ai Camerei Deputatilor din partea PSD. Ne intrebam de ce pentru al treilea nu s-a cerut revocarea – este vorba de doamna Carmen Mihalcescu. Am vazut astazi faptul ca, la ora 9,30, din plen a fost chemata la DNA, deci este o coordonare intre toate aceste forte si cred ca nu cunoasteti un amanunt foarte important: si anume ca domnului presedinte de sedinta, adica domnului Iordache, i s-a solicitat de catre un deputat PNL sa se ridice de pe scaun, pentru ca si-a facut treaba si sa i-l dea la telefon pe presedintele Klaus Iohannis. Asta s-a intamplat in aceasta sedinta. Domnul Iordache a refuzat sa vorbeasca la telefon”, a declarat Vasilescu, la Parlament.

Nicolae Neagu a infirmat ca i l-ar fi dat la telefon pe Klaus Iohannis vicepresedintelui Camerei Florin Iordache, asa cum a sustinut Lia Olguta Vasilescu.

Neagu a precizat ca doar „l-a rugat, i-a facut o sugestie” lui Florin Iordache sa se ridice de pe scaun, ca sa paraseasca sedinta, si a acuzat o strategie a PSD menita „sa agite lucrurile” pe tema revocarii lui Liviu Dragnea si a lui Florin Iordache de la conducerea Camerei Deputatilor.

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: