Olguta, discurs turbat: „Astia sunt prosti si iresponsabili. Daca mai stateam un an la guvernare indeplineam 100% programul de guvernare”

politica

Presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut vineri un discurs foarte violent la adresa Guvernului Orban, cerandu-le pesedistilor sa nu isi mai puna cenusa in cap.

„Sunt colegi care spun ca am facut greseli de comunicare. Trebuie sa iesim din retorica asta de a ne turna cenusa in cap. Noi am facut 75% din ceea ce am promis romanilor. Am fi facut 100% daca mai ramaneam inca un an la guvernare, cat ar fi trebuit, pentru ca noi ar fi trebuit sa plecam in 2020”, a sustinut Olguta Vasilescu in cadrul conferintei judetene a PSD Dolj.

„Daca ma uit acum ce este in guvern este absolut ingrozitor, terifiant. Nu sunt doar prosti, sunt si iresponsabili. Acest guvern trebuie sa plecem guverneaza impotriva romanilor. Nu guverneaza doar pentru banci, mari corporatii, unde nu se simte criza economica, dar pentru ceea ce se pregatesc sa faca in sistemul de sanatate. Vii cu acest buget subfinantat sa il imparti jumatate cu privatii? Fie pleaca toti medicii la privat, fie pleaca in strainatate.

Unde ne tratam noi, ca spitalele de stat vor fi subfinantate, ne tratam toti la privat? Ne permitem toti sa ne tratam la privat?”, a suierat Olguta Vasilescu.

PSD promitea in programul de guvernare cu care a castigat alegerile din 2016 ca in urmatorii patru ani vor fi gata Autostrada Moldovei, Autostrada Transilvania, Autostrada Pitesti-Craiova si Autostrada Tg.Mures-Iasi. De asemenea, a mai promis construirea de 8 spitale regionale si  a 2.500 de crese, gradinite si unitati after-school.

Mai mult despre: ,

Comentarii: