Olguta „Gura mare” a amutit. Doljul a votat cu Klaus Iohannis, lui Claudiu Manda nu-i vine sa creada

politica

Klaus Iohannis a obtinut o victorie categorica in judetul Dolj, judet controlat cu o mana de fier de cuplul Olguta Vasilescu-Claudiu Manda. Iohannis are 51,79% in timp ce Dancila a obtinut 48,21%.

In primul tur, Dancila a avut al doilea cel mai mare scor din tara chiar in Dolj. Ea a obtinut atunci 36,8%, in timp ce Iohannis a avut 31,9%.

Lia Olguta Vasilescu a fost sefa de campanie a Vioricai Dancila si una dintre cele mai agresive voci din PSD in aceasta campanie.

Lui Claudiu Manda, presedintele PSD Dolj, nu i-a venit sa creada ca PSD a fost invins un judetatul sau.

„Speram ca obiectivul pe care ni l-am propus – si anume, sa castigam si in aceste conditii in Dolj – se va realiza. Rezultatul va reflecta efortul de ani de zile al echipelor noastre, al administratiei locale, dar si simpatia de care ne bucuram in continuare din partea electoratului din judet si le multumim tuturor pentru increderea pe care ne-au acordat-o. Desigur ca, de maine, incepem sa ne pregatim pentru alegerile locale, pe care vrem sa le castigam cu un scor mai mare decat rezultatul care se va inregistra in aceasta seara”, a spus Manda, duminica noapte.

Mai mult despre: ,

Comentarii: