Olguta i-a furat lui Ponta toata organizatia Pro Romania din Craiova inainte cu o saptamana de alegeri. 400 de membri Pro Romania ar fi trecut la PSD

politica

Organizatia PRO Romania Craiova, in frunte cu presedintele Catalin Resceanu, a trecut la PSD, a anuntat, vineri, presedintele PSD Craiova, Lia Olguta Vasilescu, intr-o conferinta de presa.

„Sunt peste 400 de membri care pana in acest moment si-au depus adeziunea la PSD si acest lucru nu poate decat sa ne bucure extraordinar de mult. Nu este un lucru gandit pentru aceasta campanie electorala, dimpotriva, discutiile au inceput imediat dupa alegerile locale, cand, desi am fost adversari politici, am constatat ca au fost foarte multe proiecte pe care le-am promis impreuna cetatenilor Craiovei. Promisiunea mea este ca proiectele PRO Romania facute craiovenilor in campania electorala vor fi si rezolvate in urmatorii patru ani”, a spus primarul Olguta Vasilescu, citata de Agerpres

La randul sau, Catalin Resceanu, fostul presedinte al PRO Romania Craiova, a afirmat ca organizatia a trecut la PSD pentru ca le-au promis oamenilor ca vor ajuta Craiova sa se dezvolte, sa ajunga un oras european.

„Am promis in campanie mai multe proiecte pentru smart city, pentru green city, un spital de pediatrie si ne dorim ca impreuna cu primarul Craiovei si cu echipa de la primarie sa implementam aceste proiecte si sa ajutam cu tot ce putem. Suntem o echipa de tineri, o echipa de profesionisti, avem in echipa noastra foarte multi IT-isti, ingineri, care pot duce acest oras la un nivel cat mai dezvoltat”, a spus Resceanu.

Acesta a mai afirmat ca membrii organizatiei PRO Romania au decis sa faca acest pas pentru ca si-au dat seama ca singura modalitate prin care ar putea contribui la dezvoltarea orasului ar fi sa se alature unui partid de stanga.

Despre o eventuala discutie cu presedintele PRO Romania Dolj, Florinel Stancu, Resceanu a afirmat: „Domnul Stancu are un singur interes – sa ajunga deputat”.

Catalin Resceanu a fost si membru PNL si a mai facut parte din echipa Olgutei Vasilescu la Primaria Craiova in 2012, cand aceasta a castigat primul mandat candidand din partea USL.

Reactia Pro Romania Dolj

Conducerea PRO Romania Dolj sustine ca filiala Craiova despre care presedintele PSD Craiova, Olguta Vasilescu, a afirmat, vineri, ca a trecut la PSD, a fost dizolvata in urma rezultatului slab la alegerile locale.

„PSD Craiova se umple de ridicol daca crede ca PRO Romania Craiova inseamna Catalin Resceanu si 11 membri dati afara dupa alegerile locale. Avand in vedere anuntul pompos facut in aceasta dupa amiaza de Lia Olguta Vasilescu, presedintele PSD Craiova, care s-a lasat pacalita de o grupare de duzina data afara din PRO Romania dupa ce a obtinut un rezultat nesatisfacator la scrutinul local din 27 septembrie 2020, aducem cateva informatii lamuritoare pentru alegatori: 1) PRO Romania Craiova nu a avut niciodata 400 de membri activi; 2) Catalin Resceanu nu este presedintele PRO Romania Craiova; 3) Dupa alegerile locale Biroul Politic PRO Romania Craiova a fost dizolvat de catre coordonatorul PRO Romania Dolj iar noul coordonator al organizatiei municipale este domnul Jan Nicola; 4) Nu este prima data cand lideri locali ai PSD anunta transferuri in masa de la PRO Romania, care s-au dovedit niste minciuni aruncate aiurea”, precizeaza conducerea PRO Romania Dolj, intr-un comunicat de presa.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: