Olguta mai tranteste una colosala. Cei care „scuipa si distrug” in carantina sunt tinerii antipesedisti

politica

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu sustine intr-o postare pe Facebook ca indivizii care fac scandaluri in timp ce se afla in carantina sunt „tinerii frumosi si liberi”. Aceasta expresie (sau tefelisti) a fost folosita in mod jignitor de propaganda PSD la adresa protestatarilor din Piata Victoriei in timpul Regimului Dragnea.

„‘Tinerii frumosi si liberi’ sunt invatati doar sa protesteze contra statului roman la care nu platesc taxe, dar de la care au pretentii. Patronii si angajatii hotelurilor care ii gazduiesc sunt cu nervii intinsi la maximum. Inteleg ca sunt unii carantinati prin tot felul de spatii nelocuite de ani de zile, dar cand esti cazat la hoteluri de 3 sau 4 stele ce nu e in regula? De ce sa jignesti si sa scuipi personalul sau sa distrugi camerele?”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Ea a comentat astfel o postare o managerului de marketing al unui hotel din Craiova care se plangea de comportamentul celor aflati in carantina.

„Mi-am petrecut ziua plina de nervi si revolta pentru bataia de joc la adresa colegilor mei si a altora ca ei, care incearca sa faca tot posibilul intr-o situatie ingrozitoare pentru noi toti.

Mi se rupe sufletul pentru acei colegi care trebuie sa indure injurii, gunoaie aruncate de la balcon, urlete, obiecte smulse din pereti, sa te uiti fara putere cum se naruieste munca ta de ani de zile, de parca nu era de ajuns ca suntem unul dintre cele mai afectate segmente ale industriei.

Mai nou ne luptam si cu live-uri care acuza mancarea? Ca nu e ok sa se dea branza topita sau ca sunca este de la conserva? Va bateti joc de noi???

Confundati carantina cu sejurul? Oamenii aceia fac tot posibilul, se expun, intr-un context de munca dificil, aprovizionare dificila. Va plangeti ca nu se da destula caldura??? In mastodonti industriali functionali pt o mana de oameni, neincalziti de 3 saptamani, cand afara au fost constant intre 16 Si 20 de grade???

Va bateti joc de noi???

Sa va fie rusine! Pentru toate colegele mele care au plans astazi din cauza umilintelor voastre! Si pt altii ca ei!
Si poftiti si alt unghi – mancare de carantina, (nesatisfacatoare) monitorizata zilnic la sange”, a scris reprezentanta hotelului pe Facebook.

Trebuie mentionat ca in perioada marilor proteste din Bucuresti, Piata Victoriei ramanea curata luna dupa ce plecau sutele de mii de manifestanti. In schimb, dupa marele miting alb al PSD au ramas in urma mormane de gunoaie.

Piata Victoriei, dupa „tefelisti”

Piata Victoriei, dupa mitingul PSD

Mai mult despre:


Comentarii: