Olguta mai tranteste una: „Craiova este peste Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra ca destinatie turistica”. Budai a dat „like”

politica

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, sustine intr-o postare pe Facebook ca orasul pe care il conduce a devenit mai atractiv din punct de vedere turistic decat „capitale si orase europene cu traditie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra”. Postarea pesedistei a atras numeroase ironii pe retelele de socializare.

„O veste extraordinara pentru orasul nostru: Craiova este pe primul loc in topul destinatiilor europene de Paste. Orasul nostru a fost votat de peste 10700 de oameni din 68 de tari ca fiind destinatia lor preferata de Paste, inaintea unor capitale si orase europene cu traditie, precum Roma, Paris, Viena, Praga sau Londra.

Craiova este, de altfel, singurul oras din Romania inclus in acest top, in care se regasesc zeci de destinatii din Europa.

Peisajele florale din parcurile, gradinile si zonele publice ale orasului, precum si amenajarea de noapte facuta la Catedrala din Craiova pentru perioada sarbatorilor, i-au determinat pe cei care urmareau acest concurs sa ne acorde votul care ne confera acest prestigios loc intai.

European Best Destinations este cel mai vizitat site turistic din Europa, iar plasarea in top ne onoreaza si ne obliga sa ne prezentam cel putin la fel de bine si pe viitor.

Hotelierii, agentiile de turism si toate companiile sau institutiile care lucreaza in domeniul turismului din Craiova au dreptul sa utilizeze oficial logo-ul ‘European Best Easter Destination’ pe toate comunicarile, site-urile, fotografiile sau imaginile difuzate/distribuite”, a sustinut Olguta Vasilescu.

Printre cei care s-au grabit sa dea „like” se afla ministrul Muncii, Marius Budai, si secretarul de stat de la Munca, Cristian Vasilcoiu.

Site-ul insa nu este „cel mai vizitat site turistic din Europa” cum sustine Olguta Vasilescu. Site-ul respectiv se claseaza pe locul 435 in Marea Britanie in topul site-urilor de calatorii, conform Similar Web.

Postarea Olgutei Vasilescu a atras numeroase ironii pe retelele de socializare.

Mai mult despre:

Comentarii: