Olguta, scoasa la atac de sefii PSD: „Depunem motiunea. N-au onoarea de a-si da demisia, asteapta sa fie demisi”

politica

Conducerea PSD a desemnat-o pe Lia Olguta Vasilescu, luni dimineata, pentru a anunta ca partidul va depune o motiune de cenzura ca urmare a asumarii guvernamentale pe alegerile in cele doua tururi.

„PSD va depune o motiune de cenzura, care se va axa nu doar pe sanctionarea unui abuz al guvernului Orban, ci si pe necesitatea demiterii ca urmare a proastei guvernari. De la investire, Guvernul s-a imprumutat cu suma de 20 de miliarde de lei”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

„Toti colegii nostri au semnat. Si UDMR va semna. Vom negocia cu toata lumea”, a mai spus Vasilescu. „N-au onoarea de a-si da demisia, asteapta sa fie demisi”, a adaugat aceasta.

Ea a mai adaugat ca sefii PSD au solicitat departamentelor din partid sa reactualizeze programul de guvernare.

„Trasarea sarcinii catre departamentele PSD de a reactualiza programul de guvernare al PSD. Guvernul a anulat toate progresele economice din ultimii trei ani”, a mai sustinut Vasilescu.

Intrebata ce se va intampla daca motiunea va trece, in conditiile in care PSD a anuntat ca nu are program de guvernare, Vasilescu a raspuns nervoasa: „Cred ca nu ati fost atenta la ce am spus, am spus ca reactualizam programul de guvernare”.

Mai mult despre: ,

Comentarii: