Olguta sfideaza, se imbratiseaza cu tradatorul din PNL: „Nu a cerut nimic pentru el”

politica

Primarul PSD al Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a postat pe Facebook o fotografie in care se imbratiseaza cu consilierul PNL Dan Diaconu, cel care a votat alaturi de PSD pentru alegerea a doi viceprimari PSD. Vasilescu sustine ca tradatorul nu a cerut nimic „pentru el”.

„Astazi Consiliul Local Craiova a ales viceprimarii: Rela Filip si Dana Barbu. Bania va fi singurul oras din Romania cu un executiv format exclusiv din femei. Cum va arata? Va veti convinge in urmatorii patru ani ca ceea ce am promis devine realitate.

(…) Multumim domnului Dan Diaconu care a inteles sa faca politica pentru craioveni si nu pentru vreun partid politic, dupa ce, in ultimele saptamani, am inteles toti ca se urmareste impiedicarea primarului de a-si pune in aplicare proiectele promise! Cineva care nu cere nimic pentru el, ci isi doreste doar o atmosfera de lucru, in folosul craiovenilor, este un OM care merita tot respectul nostru!”, a scris Olguta Vasilescu pe Facebook.

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat miercuri ca Dan Diaconu, consilierul PNL care a votat alaturi de PSD la Craiova, va fi exclus din partid.

„La ora 16.00 consilierul municipal de la Craiova care a votat alaturi de PSD va fi exclus din partid. Gata cu joaca. Tradatorii nu au ce cauta in PNL. Urmeaza o perioada critica, nu mai merge cu jumatati de masura. Cine joaca cu PSD, dispare din PNL”, a anuntat Rares Bogdan.

Lia Olguta Vasilescu a reusit, miercuri, sa isi asigure majoritate in Consiliul local dupa ce un consilier PNL, Dan Diaconu, a tradat si a trecut de partea PSD.

La inceputul sedintei de consiliu, Dan Diaconu s-a mutat in stanga salii, unde stau consilierii PSD, si a votat propunerea acestora pentru functia de presedinte de sedinta al Consiliului Local. Tradarea lui Diaconu a schimbat majoritatea in Consiliul Local Craiova, scorul fiind acum de 14-13 in favoare aliantei de stanga PSD + PER. Consilierii PNL si USR-PLUS au parasit sala, dar au revenit ulterior la sedinta, scrie Gazeta de Sud.

„Nu este exclus sa mai asistam in si alte tradari”, a scris si Oltenasul.

Deputatul PNL Nicolae Giugea cerut excluderea lui Diaconu din PNL

”In sedinta de azi a Consiliului Local, Dan Diaconu a trecut de partea PSD. Cer in mod public conducerii PNL Dolj sa convoace imediat o sedinta pentru excluderea acestuia din partid. De asemenea, conducerea filialei trebuie sa dea explicatii in legatura cu modul in care s-a ajuns la aceasta situatie care afecteaza grav imaginea PNL Dolj”, a spus Giugea.

Mai mult despre: ,

Comentarii: