Olguta Vasilescu anunta ca Dumnezeu tine cu PSD: „Parca le aseaza pentru noi. Vom castiga alegerile anticipate”

politica

Deputatul PSD Olguta Vasilescu a declarat vineri, la Pitesti,  ca PSD nu are emotii in situatia in care alegerile parlamentare vor avea loc in acelasi timp cu cele locale, ea aratandu-se convinsa ca PSD va castiga alegerile locale si parlamentare.

„Parca le aseaza Dumnezeu pentru noi. Avand in vedere ca avem cei mai multi primari din Romania, este clar ca fiind alegerile in acelasi timp si pentru primari si pentru parlamentari nu vom avea niciun fel de emotii. (…) Eu sunt absolut convinsa ca daca vor avea loc alegeri anticipate si mai ales daca vor fi in acelasi timp cu alegerile de la locale vom castiga aceste alegeri”, a afirmat Lia Olguta Vasilescu vineri seara, intr-o conferinta de presa la Pitesti.

Ea a spus ca va candida „cu siguranta” pentru un nou mandat de primar al municipiului Craiova si ca nu are „emotii” in privinta rezultatului indiferent daca va fi vorba despre alegeri intr-un tur de scrutin sau in doua.

„Nu am niciun fel de emotii nici ca ar fi alegerile din doua tururi de scrutin, desi nu cred, eu sunt absolut convinsa ca acest guvern va cadea, pentru ca eu am castigat data trecuta Primaria Craiova cu 60 la suta, deci nu as avea de ce sa am emotii”, a mai spus Vasilescu.

Olguta Vasilescu a aratat ca ultima data cand au fost organizate alegeri in doua tururi de scrutin 88 la suta dintre primarii care au iesit primii in urma primului tur de scrutin au fost alesi in al doilea tur de scrutin.

„Eu cred ca va cadea acest guvern si merita sa cada nu pentru ca schimba regulile in timpul jocului, acest guvern merita sa cada pentru prostiile pe care le face in fiecare zi”, a mai spus fostul ministru al Muncii.

Mai mult despre:


Comentarii: