Olguta Vasilescu anunta deja ca va face scandal in sectia de vot: „Voi spune tare in sectia de vot ca nu doresc buletinele de vot pentru referendum”

politica

Purtatorul de cuvant al PSD, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, joi, la Antena 3 ca isi va manifesta galagios in sectia de vot dezacordul fata de referendumul pe justitie. „Voi spune tare in sectia de vot ca nu doresc buletinele de vot pentru referendum”, a declarat Vasilescu.

Vasilescu a spus foarte nervoasa ca presedintele Klaus Iohannis a convocat ”o mascarada de referendum”.

”Klaus Iohannis a organizat o mascarada de referedum si are pretentia sa facem toti pe prostii si sa mergem sa i-l votam? Referendumul nu are nicio finalitate. Indiferent cum voteaza oamenii sau nu voteaza, rezultatul este acelasi si nu are nicio finalitate. Si eu, daca ma intrebati, nu cu de acord cu OUG pe justitie, dar nu ne pot spune noua ca la noi nu este bine, dar la ei cu Pruna a fost bine.

Eu una voi vota doar la alegerile europarlamentare si voi spune tare in sectia de vot ca nu doresc buletinele de vot pentru referendum”, a declarat Lia Olguta Vasilescu la Antena 3.

Premierul Viorica Dancila a anuntat miercuri, la Bacau, ca va merge duminica la urne si va vota atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

Aflata intr-o vizita in municipiul Bacau, Dancila a spus ca va participa la referendum pe motiv ca este un sustinator al statului de drept si al independentei justitiei.

„Da. Voi participa duminica la vot si voi vota la ambele, si pentru alegerile europarlamentare, voi vota pentru imaginea Romaniei, voi vota pentru castigarea demnitatii Romaniei pentru ca, stiti, am fost europarlamentar noua ani de zile, stiu ce inseamna lucrul in institutiile europene, stiu cat de important este sa avem acolo oameni implicati, oameni care sa lucreze pe directive, pe regulamente, in care sa se regaseasca si obiectivele Romaniei si ale romanilor. (…) Voi vota si pentru referendum. Asa cum am spus de fiecare data, sunt un sustinator al statului de drept, al independentei justitiei, dar si al drepturilor cetatenilor, pentru ca si acest lucru trebuie sa il avem in vedere de fiecare data si intre toate trebuie sa existe un echilibru”, a spus Dancila.

Mai mult despre: ,


Comentarii: