Olguta Vasilescu anunta, neagra toata: „Din pacate este foarte posibil sa avem alegeri anticipate”

actualitate

Lia Olguta Vasilescu a anuntat, vineri, la Pitesti ca „este foarte posibil sa avem si alegeri anticipate”. Ea a sustinut ca tot PSD va castiga alegerile.

„Din pacate este foarte posibil sa avem si alegeri anticipate. Dumnezeu ne oiubeste, noi avem cei mai buni primari, asa ca vom castiga si aceste alegeri”, a declarat Vasilescu la Pitesti.

„Balivernele ca PSD nu este pregatit de alegeri… fiecare organizatie la care venim, oamenii nu au nicio teama de alegeri, teama este in alta parte”, a pretins si Marcel Ciolacu.

Cei doi au participat la conferinta de alegeri a PSD Arges.

Premierul Ludovic Orban a declarat, in urma cu o saptamana, la finalul discutiilor cu presedintele Iohannis, ca au convenit organizarea alegerilor anticipate, sustinand ca reprezinta cea mai buna solutie pentru Romania.

„O spun clar ca eu si presedintele Klaus Iohannis am decis ca cel mai bine pentru Romania este sa organizam alegeri anticipate. Romanii au aratat clar la referendum, la alegerile europarlamentare si la prezidentiale ca nu mai vor PSD la putere. La ora actuala Parlamentul este dominat de PSD si actioneaza ca o frana la adresa Guvernului si este absolut necesar ca cetatenii sa isi aleaga reprezentantii astfel incat sa existe un Parlament care sa fie oglinda a dorintelor romanilor”, a declarat Orban, la finalul intalnirii de la Cotroceni.

Mai mult despre: ,

Comentarii: