Olguta Vasilescu continua razboiul cu parintii: „Protestatarii si-au folosit copiii pentru a influenta autoritatile. Este ilegal”

news

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, continua sa ii atace pe protestatarii care au mers impreuna cu copiii la manifestatiile anti-guvernamentale.

”Legea este foarte clara. Nu se pot folosi copii la manifestari care au ca scop rostul de a influenta deciziile autoritatilor. Iar un miting unde se cere Guvernului sa retraga o ordonanta de urgenta, este o incercare de influentare a autoritatilor”, a declarat ministrul Muncii, miercuri, pentru DC News.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a declarat recent, la Craiova, ca cei care au iesit in strada pentru ca vor sa se respecte legea ar trebui sa respecte, la randul lor, Legea 272/2004 care prevede ca parintii nu au voie sa isi ia copiii la mitinguri.

„Cei care au iesit in strada au iesit pentru ca vor sa nu se mai incalce legea. Exista Legea 272/2004 care prevede foarte clar ca parintii nu au voie sa isi ia copiii la mitinguri, sa-i expuna. Deci, daca au iesit in strada pentru respectarea legii, ar trebui sa stie si ei ca exista o lege care le interzice sa isi ia copiii acolo”, a spus Vasilescu intr-o conferinta de presa.

Vasilescu a afirmat ca amenzile sunt intre 5.000 si 10.000 lei si sunt aplicate de politie.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , ,

Comentarii: