Olguta Vasilescu a fost data afara din functia de purtator de cuvant al PSD. Ea are o alta varianta

politica

Informatiile privind schimbarea din functia de purtator de cuvant al PSD a Liei Olguta Vasilescu se confirma. Ea nu mai ocupa aceasta pozitie, insa sustine ca oricum era temporara.

Intrebata de jurnalisti daca va fi inlocuita, Olguta Vasilescu a raspuns:  „Am fost purtator de cuvant pe o perioada limitata, pentru campania electorala. Acum s-a incheiat”.

PSD nu are in acest moment un alt purtator de cuvant.

Olguta a debutat insa intr-o noua calitate. Ea a prezentat, marti, la Parlament, initiativele legislative aflate in curs. Tot Vasilescu a anuntat vacantarea postului de deputat al „domnului Liviu Dragnea”.

Numeroase surse politice anuntasera ca presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, intentioneaza sa ii dea jos din functiile politice pe Codrin Stefanescu si Lia Olguta Vasilescu. Deputatul PSD Liviu Plesoianu a avut o reactie foarte violenta.

Functia de secretar general al PSD, ocupata acum de Codrin Stefanescu, este vizata de deputatul PSD Marcel Ciolacu. In ce o priveste pe Lia Olguta Vasilescu, aceasta va fi determinata sa fac un pas in spate si sa renunte la pozitia de purtator de cuvant al PSD.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a reactionat foarte virulent la aceste informatii: ”Bine, slugilor! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD!”.

”’telectualilor? Principialilor? Slugilor? Vreti sa-i maziliti azi pe Codrin Stefanescu si pe Lia Olguta Vasilescu ca sa preia controlul in PSD gasca aia de… #SERVICIU cu care va tot vedeti voi zilele astea? …

Vreti sa-l puneti pe Ponta presedinte la Camera Deputatilor pentru ca asa s-a hotarat in centrele metapolitice de decizie de unde va luati lumina? Bine, #SLUGILOR! Atunci va trebui sa ne infruntati si pe mine, si pe toti membrii PSD! Hai la Congres, ‘telectualilor! O sa am MULTE sa va zic!”, a scris Plesoianu pe Facebook.

Mai mult despre:

Comentarii: