Olguta Vasilescu, „du-te vino” cu postarea in care explica de ce s-a facut de rusine vorbind in engleza

news

Olguta Vasilescu reactioneaza, printr-un mesaj pe Facebook, dupa clipul viralizat in care apare vorbind in limba engleza: „Pentru cineva care n-a facut nicio ora de engleza in scoala (…) m-am prezentat decent”, spune ea. Postarea a disparut de pe pagina ministrului in aceasta dimineata, dar a reaparut dupa pranz. Un consilier al Olgutei Vasilescu spune ca postarea nu a fost stearsa, ci a disparut pentru ca „vreun „fan” l-a(u) considerat spam si raportat ca atare”.

In aceasta dimineata, ministrul Muncii a sters postarea in care vorbea despre clipul viralizat in care aparea vorbind limba engleza, scrie Digi 24.

olguta vasilescu

Ulterior, postarea Olgutei Vasilescu a revenit pe pagina de Facebook a ministrului. Cristian Vasilcoiu, consilier al ministrului Muncii, spune ca „nu a sters nimeni niciun status, fb si/sau vreun „fan” l-a(u) considerat spam si raportat ca atare”.

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a sustinut, luni, la New York, un discurs la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii intr-o limba engleza greu de urmarit.

Imagini cu eforturile ministrului de a citi discursul au devenit virale pe retelele de socializare, fiind ironizate in sute de comentarii.

„Acesta a fost adevaratul test al scutului de la Deveselu.. Pentru cineva care n-a facut nicio ora de engleza in scoala si avea de ales intre engleza, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Maine e Organizatia Internationala a Francofoniei si voi vorbi in franceza”, a scris mai apoi Olguta Vasilescu pe Facebook.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook.

Comentarii: