Olguta Vasilescu ii prevede un viitor stralucit lui Liviu Dragnea: „Ar putea sa fie presedintele Romaniei”. Care sunt argumentele

politica

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat luni, la TVR1, ca l-ar sustine pe presedintele PSD, Liviu Dragnea, daca ar candida la presedintie, deoarece el este cel care a castigat alegerile parlamentare, cu „un program de guvernare la care a muncit foarte mult”. „Ar putea sa fie presedintele Romaniei”, a subliniat ministrul.

„Este cel care a castigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult, la care si noi, la randul nostru muncim acum ca sa-l aplicam, pentru ca ne dorim cu totii binele romanilor. Poate ca suna propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem sa aratam ca se poate guverna si altfel decat s-a facut in ultimii 25 de ani si ca promisiunile pe care le-am facut in campania electorala putem sa le ducem pana la capat.

N-am niciun dubiu ca, daca acest program de guvernare va fi dus pana la capat, atunci putem bifa ca ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am facut electoratului si, de ce ce nu? Liviu Dragnea ar putea sa fie presedintele Romaniei”, a spus Olguta Vasilescu, intrebata daca l-ar sustine pe Liviu Dragnea in situatia in care ar candida la alegerile prezidentiale.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: