Olguta Vasilescu nu se lasa: „Voi candida la Primaria Craiovei chiar si ca independenta”

politica

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat, miercuri seara, ca va candida la Primaria Craiovei, pentru ca este nevinovata.

„Voi candida la Primaria Craiovei. Nu am vrut sa cad psihic sau sa ma apuc sa fac denunturi, pentru ca am stiut ca sunt nevinovata si sper din toata inima ca si instanta finala sa decida acest lucru, asa cum s-a intamplat astazi”, a spus Lia Olguta Vasilescu, la Romania TV, conform Agerpres.ro.

Primarul Craiovei a afirmat ca este nevoie de oameni de curaj in Romania. „Daca toata lumea se ascunde in munti, nu stiu unde ajungem”, a adaugat ea.

Lia Olguta Vasilescu a mentionat, in context, ca daca PSD va gasi un alt candidat, intentioneaza sa candideze din postura de independent.

„Un prieten mi-a spus ieri, cand i-am spus ca vreau sa candidez la Primaria Craiova chiar si din postura de independent, daca partidul gaseste un alt candidat, ca sunt nebuna. Probabil. Dar eu cred ca trebuie sa mai fie si astfel de oameni in Romania, chiar daca se spun tot felul de lucruri despre ei”, a mai afirmat Lia Olguta Vasilescu.

Curtea de Apel Bucuresti a decis miercuri sa revoce masura arestului la domiciliu pentru primarul municipiului Craiova, Lia Olguta Vasilescu, in dosarul in care aceasta este acuzata de procurorii DNA de luare de mita.

Curtea de Apel Bucuresti a admis miercuri contestatia depusa de Lia Olguta Vasilescu la decizia Tribunalului Bucuresti din 31 martie, prin care era plasata in arest la domiciliu. Decizia este definitiva, iar Lia Olguta Vasilescu va fi cercetata in libertate.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , ,

Comentarii: