Olguta Vasilescu, pusa la punct de ministrul Transporturilor: ”Buna ziua! Ma numesc Lucian Sova si sunt ministrul Transporturilor”

politica

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, ca ramane in continuare ministru, mandatul sau fiind valabil pana cand presedintele Iohannis va semna decretul de eliberare din functie.

”Buna ziua! Ma numesc Lucian Sova si sunt ministrul Transporturilor”, a spus Sova.

”Pana la aparitia unui decret prezidential de eliberare din functie sun Lucian Sova si sunt ministrul Transporturilor. Stiu bine ce fac si fac bine ce stiu”, a adaugat ministrul.

Miercuri,  Lia Olguta Vasilescu a declarat ca de joi Ministerul Transporturilor va fi blocat pentru ca inceteaza mandatul ministrului Lucian Sova.

„Maine (joi – n.r.) este o problema foarte mare pentru Ministerul Transporturilor, cel putin, pentru ca expira cele 15 zile. Dupa cum stiti, legea zice ca dupa 15 zile nu se mai poate sub nicio forma ca persoana respectiva sa ramana in functie, deci de maine nu vom mai avea ministru la Transporturi, nu va putea sa fie delegat la semnatura niciunul dintre secretarii de stat, pentru ca, in momentul in care inceteaza mandatul ministrului, automat toate delegarile inceteaza de drept. Deci maine vom avea un minister blocat. Nu ma intrebati pe mine cat de incet gandeste presedintele Romaniei, cred ca ar trebui sa intrebati la Cotroceni”, a spus Vasilescu la Palatul Parlamentului intrebata cat timp il va mai astepta PSD pe presedintele Iohannis sa ia o decizie cu privire la remanierea guvernamentala.

Mai mult despre: , ,

Comentarii: