Olguta Vasilescu, ridiculizata chiar de catre un europarlamentar PSD: „Faptul ca spui ‘tramvai’ in loc de ‘travail’ spune multe lucruri. Capacitatea ei de intelegere este depasita”

politica

Europarlamentarul PSD Catalin Ivan are o replica taioasa pentru Olguta Vasilescu, dupa ce ministrul Muncii a declarat ca nu a auzit de Sorin Moisa. 

„Faptul ca pe Sorin Moisa nu-l stie Olguta Vasilescu, nici n-are avea cum pentru ca discutiile pe care le-ar putea avea, depaseste cu mult capacitatea de intelegere a Olgutei Vasilescu. Faptul ca spui ‘tramvai’ in loc de ‘travail’, spune multe lucruri. Se presupunea ca daca vine in PSD, te mai cizeleaza, dar n-a fost cazul pentru ea.

Liviu Dragnea stie foarte bine ca a pierdut partidul, ca sunt multi membri de partid care nu mai sunt de acord cu el. Apropiatii lui acum o luna de zile sunau prin tara si incearca sa caute alte variante. PSD se afla in cea mai proasta situatie de la infiintarea sa”, a declarat Catalin Ivan la Realitatea TV.

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a tinut sa ia atitudine dupa ce europarlamentarul PSD Sorin Moisa si-a anuntat demisia din partid.

„Eu am auzit prima oara de el atunci cand sistemul il dadea varianta de premier si am raspuns unui post tv ca nu are cum pentru ca nu e nici macar membru de partid. Asta pentru ca, repet, eu nu auzisem de el. Acum inteleg ca scrie ca a fost sfatuit sa refuze functia de premier. Daca propunerea de premier o facea Coldea sau Ciolos, probabil isi permitea luxul sa o refuze, dar din PSD nu i-a facut nimeni o asemenea oferta. De ce? Pentru PSD el nu exista! Simplu!”, a declarat ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, pe Facebook, printr-un comentariu la postarea facuta de europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pascu, unul dintre cei care au criticat decizia lui Sorin Moisa de a demisiona din PSD.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

O noua experienta cu AK-24. Descarca aplicatia Aktual24 din App Store pentru iPhone si din Google Play pentru Android.

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: