Olguta Vasilescu, scoasa cu CATUSE. Udrea o apara: „Voi merge la arestul central”

politica

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, are parte de sustinatori neasteptati. Elena Udrea anunta ca va merge la arestul central pentru a o sustine pe Vasilescu.

Udrea s-a declarat indignata ca Vasilescu a avut catuse la maini.

„Sunt indignata de felul in care Lia Olguta Vasilescu a fost scoasa in catuse din sediul DNA. Da’ ce se putea intampla? Sa o ia femeia la fuga, sa bata politistii?

Inca o data se dovedeste ca prezumtia de nevinovatie si considerarea demnitatii umane, pe care Europa striga catre noi sa le respectam, se aplica doar puternicilor zilei, care obtin despagubiri uriase de la televiziunivi sau rejudecarea unor procese, atunci cand pretind/considera ca li s-a afectat imaginea.

Doi. Avem din nou un caz de finantare de campanie electorala, adica exact ceea ce se poate reprosa oricarui om politic care a candidat vreodata, ori a participat la alegeri.

Ma voi duce la Arestul Central, acolo de unde ma scoteau incatusata acum un an, pentru a dovedi ca exista curaj si solidaritate in societate. Nu conteaza culoarea politica, ci nevoia unei societati normale, fara de care Romania nu poate avea viitor.

Nu doar turnatorii pot decide soarta unui om! Este in puterea fiecaruia sa se opuna masinariei fricii.

P.S. Am cerut avocatului sa depuna cerere, in calitatea mea de parlamentar, membru in Comisia de Drepturile Omului. Imediat ce mi se ca aproba cerearea voi fi acolo”, a scris Udrea pe Facebook.

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a fost retinuta miercuri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie.

Ea este acuzata de luare de mita (patru infractiuni), folosirea autoritatii sau influentei in scopul obtinerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (trei infractiuni) si spalare de bani.

Iti place aktual24.ro? Urmareste fluxul de stiri aktual24.ro si pe Facebook

Mai mult despre: , , , ,

Comentarii: